Gymnastik

Sæsonens hold

Velkommen til vores gymnastikhold. I de følgende faner finder du en bred vifte af forskellige hold for børnjunior og voksne
Vores gymnastikhold dækker over spring, rytme, motion, desuden tilbyder vi et hold for børn og unge med specialpædagogiske behov. 

Tag et kig nærmere på vores fantastiske hold.

Der er opstart i uge 35, medmindre andet er angivet

IMG_1176
Børnehold
IMG_0905
Voksenhold
IMG_0766
Juniorhold
IMG_1776
Specialpædagogisk hold

Sommerhold

Sommergymnastik er fedt, så er du ikke helt klar til at holde ferie fra gymnastikken, er der her hold du kan deltage på. Vi har dygtige instruktører som bare synes det er sjovt at lave gymnastik med jer 😀 

Børnehold

Børnegymnastik er for piger og drenge til og med 3. kl. På disse hold kommer du til at lære gymnastik fra bunden. Til træningerne bliver der lagt vægt på et højt aktivitetsniveau, fokuseret på motorik, bevægelse, leg, og at have det sjovt. Desuden vil børnene få stimuleret deres sanser, fysisk- og social udvikling og samvær.

Juniorhold

Juniorgymnastik er for piger og drenge fra 4 kl. og opefter. Holdene er for alle, da der arbejdes med de grundlæggende motoriske færdigheder indenfor rytme- og springgymnastik. 

Voksenhold

Voksengymnastik for alle fra 10. kl og opefter.  På disse hold bliver der arbejdet med teknik, fysisk grundtræning, og have det sjovt med alle aspekter af gymnastikken. Holdene er for alle, om du er ny eller har været gymnast i mange år. 

 

 

Specialpædagogisk hold

Søndagsspas er et hold, hvor der er plads til børn, som af udviklingsmæssige
årsager ikke kan følge vores almindelige gymnastikhold eller andre tilbud om idræt.

På dette hold er der fokus på det enkelte barns kunnen.
Vi skal have det sjovt på redskaberne, udøve gymnastiske udfoldelser og alt i alt – have det sjovt sammen med ligestillede børn.